Kako do narudžbe 2017-09-21T00:54:27+00:00

Poštovani klijenti,

Naša firma Hasky Sport bavi se proizvodnjom odjevnih predmeta, te u svom radu nastoji da svim klijentima pruži odjevne predmete vrhunske kvalitete u njihovim svakodnevnim aktivnostima, radnom ambijentu, te pri sportsko rekreativnim aktivnostima. U bogatom asortimanu našim klijentima nudimo proizvodne programe sportskog stila, radnog stila i životnog stila. Širok izbor sportskih odjevnih predmeta, kako za profesionalne sportiste, tako i za rekreativce, pretvorit će sve Vaše zamisli u stvarnost.  Pored toga, našim klijentima nudimo i mogućnost proizvodnje odjevnih predmet neophodnih za rad, različitih vrsta radnih uniformi, koja će svakako učiniti da se u obavljanju svoga svakodnevnog posla osjećate udobno i jednostavno. Naša poruka je: „Udoban rad sa stilom“. Kompletnost našeg proizvodnog asortiman zaokružili smo proizvodnjom odjevnih predmeta nosivih u svakodnevnim aktivnostima. Vaše zadovoljstvo je naš motiv, a Vaš udoban stil života je naš cilj, te smo tu da za Vas proizvedemo najkvalitetnije odjevne predmete nosive u svakodnevnim životnim aktivnosti.

Mi smo tu da sve Vaše zamisli pretvorimo u stvarnost, a naš je cilj jednostavnost i udobnost odjevnih predmeta uz vrhunski kvalitet istih. Upravo iz tih razloga težimo da učinimo svaki naš odjevni predmet jedinstvenim, te da ispunimo sve želje i potrebe naših klijenata kako u radnom ambijentu, tako i sportskim i svakodnevnim aktivnostima.

Kako bismo Vam olakšali sam postupak narudžbe artikala, bilo da se radi o proizvodnom programu sportskog stila, životnog stil ili radnog stila,  isti ćemo Vam predstaviti u nekoliko koraka:

 

  1. KOMUNIKACIJA

Ukoliko se odlučite da baš mi budemo ti koji će Vašu svakodnevnicu obojiti jedinstvenim odjevnim predmetima možete nas kontaktirati putem telefona na broj 030/544-207 ili 061/825-333. Također, tu smo za Vas i za komunikaciju putem e-maila info@haskysport.ba.

 

  1. IZBOR DIZAJNA

Naše kolege iz komercijalne službe zajedno sa timom grafičkih dizajnera će učiniti da Vaše želje pretočene u stvarnost odišu udobnošću i jednostavnošću, jer to i jeste naš cilj. Bogat izbor dizajnerskih rješenja učinit će svaku Vašu zamisao riješivom i pomoći će Vam da se u što kraćem roku odlučite za finalan izgled odjevnih predmeta koje želite.

 

  1. NARUDŽBA I ISPORUKA

Udoban stil života, udobna sportska oprema, te udoban rad sa stilom je garant koji Vam mi nudimo ukoliko se odlučite za nas. Sve što trebate uraditi jeste da potpišete narudžbenicu, a mi Vam za rok od 15 dana isporučujemo tražene artikle. U kontaktu smo sa Vama do krajnje isporuke koju dogovoaramo na način kako Vama odgovara. Naša odlika je kvalitet naših proizvoda i to je ono čemu težimo kroz naš rad, a naš cilj je da svaki naš klijent bude zadovoljan. Jednostavnost i udobnost su naše karakteristike, a Vama preostaje da se uvjerite u to. Pozovite nas već danas i prilagodite stil svom pokretu!